Ik ben…

Aart van Stiphout en mijn passie is het ontwikkelen van en adviseren over diensten en producten voor het onderwijs. Waarbij de focus ligt op het ondersteunen van leerkrachten die kinderen en jong volwassenen willen helpen om hun interesses of talenten in een van de kunstdisciplines te laten ontdekken en verder te ontwikkelen.

Als kunst en cultuur ontwikkelaar, onderzoeker en adviseur, combineer ik kennis van kunst en cultuur met vaardigheden opgedaan in andere sectoren zoals sport, multimedia, ict, zorg en educatie.

Rond de ontwikkeling van de SelfieReflectie methode werd ik geïnspireerd door het tv programma Achterwerk in de Kast. Het programma, waarin kinderen via video hun verhalen vertellen, is hét voorbeeld voor mij van de echte openheid en onbevangenheid die zichtbaar wordt bij kinderen wanneer ze hun stem mogen laten horen. Zonder inmenging van volwassenen.

Toekomst gericht, met oog voor wat goed is en scherp op mogelijkheden voor verbetering, adviseer ik schoolleiders, cultuurcoördinatoren en vakdocenten op het vormgeven van kunst en cultuuronderwijs in het primair en voorgezet onderwijs.

%d bloggers liken dit: